Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Penne
10 gram
Pistachenoten
25 gram
Geraspte pecorino DOP
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Courgette
100 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
naar smaak
Peper en zout
½ el
Wittewijnazijn
1 el
Bloem
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.25 el
Olijfolie
Tip: Aubergine is een lekkere en veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer er vitamine C?
Tip: Het kookvocht van de pasta bevat zetmeel, waardoor de saus zich beter aan de pasta hecht. Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3 daarvan. De rest kan je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.