Pecorino is een schapenkaas en heeft zijn naam te danken aan het Italiaanse woord voor schaap: pecora.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Semi-gedroogde tomatenmix
90 gram
Penne
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)
50 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Rucola
15 gram
Geraspte belegen kaas
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Zwarte balsamicoazijn
60 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
½ el
Bloem
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 70 gram pasta per persoon en gebruik de helft van de kaas. Van de rest kun je de volgende dag een salade maken.
Tip: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.