Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
⅓ pak(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Leccino-olijven
75 gram
Witte langgraanrijst
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de witte kaas.