Traditioneel wordt Libanees flatbread gebakken in een bolle pot, een 'saj'. Maar ze kunnen ook in de oven of in een pannenkoekenpan worden gebakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Pompoenblokjes
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees flatbread
(Bevat Tarwe)
1 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.