Door de rijst in knoflook en sesamolie te bereiden voeg je extra veel smaak toe aan dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
65 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Paksoi
¾ stuk(s)
Wortel
100 gram
Kipfilethaasjes
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
⅔ stuk(s)
Gele wortel
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
¾ el
Zonnebloemolie
100 ml
Water
0.17 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de rijst te snel droogkookt.
Tip: Houd je van knapperige groenten? Snijd de paksoi dan in grovere stukken zodat ze lekker knapperig blijven tijdens het bakken.