Wist je dat Parmigiano Reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincie Parma en de regio Emilia-Romagna.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelschijfjes
100 gram
Kipfilethaasjes
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
1 el
[Plantaardige] boter
30 ml
Water
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.