In dit recept combineer je quesadilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met Koreaans gekruide ovengroenten. Een verrassend lekkere combinatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1.32 stuk(s)
Lente-ui
¼ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
50 gram
Biologische zure room
3 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
50 gram
Geraspte belegen kaas
20 gram
Kimchisaus
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
½ tl
Bruine basterdsuiker
¼ el
Zonnebloemolie
Tip: Wil je de quesadilla's na het bakken warm houden op een bakplaat in de oven? Verwarm dan nu alvast de oven voor op 150 graden.
Tip: Maak je dit gerecht voor meer dan twee personen? Gebruik dan een tweede koekenpan.
Tip: Wist je dat puntpaprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.