De kabeljauw is met hengel en lijn gevangen in de koude wateren rond IJsland. Deze vangstmethode zorgt voor minimale bijvangst, vandaar het duurzame MSC-keurmerk.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
10 gram
Ponzu
(Bevat Soja, Sulfiet, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Courgette
100 gram
Amchoi
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Wortel
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium - een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en de groei van kinderen.