Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
⅓ head
Botersla
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ stuk(s)
Mango
1.32 stuk(s)
Lente-ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Sojascheuten
¼ stuk(s)
Rode peper
10 gram
Gezouten pinda's
70 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
¼ el
Extra vierge olijfolie
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
¾ el
Zonnebloemolie
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.