Herken je dit recept? We hebben er laos aan toegevoegd - voor een extra smaakdimensie die iets weg heeft van gember en citrus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Wortel
⅓ stuk(s)
Gele wortel
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kippendijreepjes
¼ zakje(s)
Gedroogde laos
100 ml
Kokosmelk
50 gram
Volkoren couscous
2.5 gram
Verse munt
25 gram
Magere yoghurt
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Ook zijn ze rijk aan ijzer en foliumzuur -belangrijke voedingsstoffen voor een energiek gevoel.
Tip: Volkoren couscous bevat in vergelijking met gewone couscous niet alleen meer vezels, maar ook 3 - 5x meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1 en B2.
Tip: Wil je de curry extra op smaak brengen en heb je sojasaus in huis? Voeg dan 1/2 tl sojasaus per persoon toe.