Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1.5 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
4 ml
Olijfolie met citroen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Veldsla
40 gram
Avocadodip
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
40 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Olijfolie
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.