Noedelbowl met meergranenvisburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Noedelbowl met meergranenvisburger

Noedelbowl met meergranenvisburger

met zoet-pikante chilisaus, pinda's en koriander

Limoenen zitten boordevol vitamine C, wat de immuniteit stimuleert en de huid gezond houdt. Een eenvoudige manier om je dagelijkse vitamine C binnen te krijgen!

Labels:
Caloriebewust
Allergenen:
Vis
Tarwe
Spelt
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Meergranenvisburger

(Bevat Vis, Tarwe, Spelt)

100 gram

Rode kool, witte kool en wortel

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Tarwe)

½ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Little gem

5 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten Selderij)

1 zakje(s)

Zoet-pikante chilisaus

10 gram

Ongezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

½ el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

½ el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2288 kJ
Energie (kcal)547 kcal
Vetten15.4 g
waarvan verzadigd5.3 g
Koolhydraten73.7 g
waarvan suikers17.4 g
Vezels8.3 g
Eiwitten26.8 g
Zout3.3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Grand saladier

Instructies

Voorbereiden
1
  • Snijd de limoen in 4 partjes.
  • Snijd de sla grof.
  • Snijd de verse kruiden fijn.
Burger bakken
2
  • Verhit 1/2 el boter per persoon in een pan op middelhoog vuur. 
  • Leg zodra de boter goed heet is, de visburger in de pan. Bak de visburger 3 minuten per kant, of tot de korst goudbruin is. 
  • Haal de visburger uit de pan en bewaar apart.
Bakken
3
  • Voeg de noedels en zoet-pikante chilisaus toe aan dezelfde pan en bak 2 - 3 minuten, of tot de noedels gaar zijn.
  • Voeg de noedels toe aan een grote saladekom en voeg de wittewijnazijn en suiker toe. Meng goed.
  • Voeg de sla, koolmix, vissaus (let op: zout! Gebruik naar smaak) en de verse kruiden toe. Roer goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Snijd de visburgers in reepjes. 
  • Verdeel de noedelsalade over diepe borden. Leg de visburger erop.
  • Bestrooi met de pinda's en serveer met 1 limoenpartje per persoon.