De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Wortel
50 gram
Gesneden spitskool
55 gram
Jasmijnrijst
100 gram
Bloemkoolrijst
1 cm
Verse gember
0.68 stuk(s)
Lente-ui
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.