Romanesco-soep
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romanesco-soep

Romanesco-soep

Met geroosterde hazelnoten, rode basilicum en baguette

Deze groente wordt ook wel torentjesbloemkool genoemd en je ziet meteen waarom: geheel in feeststemming lijkt de romanesco net op een berg kerstbomen! De smaak is subtiel en licht nootachtig, wat frisser dan die van bloemkool en wat zachter dan die van broccoli. Deze kool bevat aardig wat zetmeel, waardoor de soep heerlijk romig wordt. Zo houd je genoeg ruimte over voor de rest van het feestmaal.

Allergenen:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd45 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Romanesco

¾ stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten)

40 gram

Hazelnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's)

6 leaves

Rood basilicum

2 el

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Groentebouillonblokje

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies