Een rijke, snelle soep met pittige gember en verse rode peper. Wil je het gerecht nog meer pit geven? Bak dan wat zaadjes van de rode peper mee.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
125 gram
Kastanjechampignons
75 gram
Paksoi
100 gram
Kipfilet
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten)
¼ stuk(s)
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
500 ml
Kippenbouillon
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon.
Schil de gember, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de gember en rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken en de paksoi grof.
Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en rode peper 2 minuten op laag vuur. Voeg de kipfiletstukjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en paksoi toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, koken op middellaag vuur. Voeg na 4 minuten de udonnoedels toe.
Breng de soep op smaak met de sojasaus, peper en zout.
Verdeel de soep over de soepkommen.