Het woord albondiga is een Spaanse verbastering van het Arabische al-bunduq, wat hazelnoot betekent.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
200 gram
Aardappelen
1.5 tl
Paprikapoeder
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
0.16 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 gram
Gemengd gehakt
200 gram
Passata
1 stuk(s)
Groene paprika
60 gram
Garnalen
¼ stuk(s)
Cantaloupemeloen
25 gram
Coburgerham
½ stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
½ stuk(s)
Bruin tarwebroodje
¼ stuk(s)
Citroen
stuk(s)
Lolea
1 el
[Plantaardige] mayonaise
2.5 el
Olijfolie
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Haal de broodjes uit de oven met een theedoek - ze zijn nog heet!
Tip: Buen provecho!