Chorizo is een Spaanse worstsoort die de smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Mosselen
½ stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
50 gram
Chorizoblokjes
200 gram
Aardappelen
50 gram
Aioli
50 gram
Passata
2 stuk(s)
Turkse groene peper
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Ui
1.5 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Rodewijnazijn
2 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Heb je grof zeezout in huis? Gebruik dit dan om de Turkse groene pepers op smaak te brengen. Deze korrels blijven stevig en trekken niet te veel in de pepers.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: De marinade van de mosselen is lekker gekruid, gebruik het brood om er in te dippen.