Goedemorgen
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Speltbaguette
(Bevat Gluten)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 – 8 minuten.
Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng de oude kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie klein boven de pan en laat al roerend slinken.
Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.
Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.