In dit recept kruid je de rijst met kurkuma. Dit geeft de rijst smaak en zorgt bovendien voor een mooie gele kleur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
0.51 tl
Gemalen kurkuma
75 gram
Jasmijnrijst
20 gram
Cashewnoten
5 gram
Kokosrasp
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
50 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Ei
100 gram
Spinazie
⅓ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
¼ stuk(s)
Rode peper
2.5 gram
Verse koriander
naar smaak
Peper en zout
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Olijfolie
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Spinazie is rijk aan ijzer, wat bijdraagt aan een energiek gevoel. Eet je geen vlees? Let er dan op dat je wel voldoende ijzer binnenkrijgt door bijvoorbeeld spinazie te eten of andere groene groenten, peulvruchten, noten, zaden of tofu.