Pastinaak is een echte wintergroente - de specifieke, zoete smaak komt namelijk pas echt naar boven nadat de vorst eroverheen is gegaan.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
200 gram
Aardappelen
⅓ bosje(s)
Bospeen
65 gram
Pastinaak
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
40 gram
Pikante uienchutney
½ el
[Plantaardige] boter
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
5 ml
[Plantaardige] melk
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, bospeen en pastinaak ook schillen.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet uit de ovenschaal over de stamppot.