Aspergepie en gebakken paprikasalade met een frisse vinaigrette en gekookt ei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aspergepie en gebakken paprikasalade met een frisse vinaigrette en gekookt ei

Aspergepie en gebakken paprikasalade met een frisse vinaigrette en gekookt ei

Avec une vinaigrette fraîche et un oeuf dur

De knapperige korst van deze aspergepie contrasteert goed met de romige vulling van kaas en witte asperges. Het zuur in de vinaigrette en de gebakken groenten maken het geheel wat frisser.

Labels:
Chef's Choice
Veggie
Allergenen:
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½

Rode ui

½

Rode paprika

1

Aspergetaartje

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose), Lupine)

1

Ei

(Bevat Eieren)

30

Gemengde sla

Zelf toevoegen

½

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1

Witte balsamicoazijn

1

Zwarte balsamicoazijn

1

Extra vierge olijfolie

½

Mosterd

¼

Honing

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)598 kcal
Energie (kJ)2502 kJ
Vetten43 g
waarvan verzadigd18.8 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers8.4 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Oven
Bakpapier
Bakplaat
Hapjespan
Wok
Steelpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen en snijd de paprika in reepjes.

Pie bakken
2

Verwijder het zilveren schaaltje van de aspergepie en bak 18 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.

Groenten bakken
3

Verhit ondertussen de roomboter in een wok of hapjespan en bak de rode ui en paprika 10 minuten op laag vuur. Voeg na 1 minuut de witte balsamicoazijn toe. Breng daarna op smaak met peper en zout.

Eieren koken
4

Breng de eieren aan de kook in een steelpan met water en kook de eieren, afgedekt, in 6 - 8 minuten. Liever een zachtgekookt ei? Haal de eieren dan na 5 - 6 minuten uit de pan. Laat daarna schrikken onder koud water en pel de eieren voorzichtig. Snijd de eieren doormidden en bewaar apart.

Dressing maken
5

Maak ondertussen in een saladekom een dressing van de zwarte balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, mosterd en honing. Meng er de paprika, rode ui en gemengde sla door en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Verdeel de salade over de borden en serveer met de aspergepie en het gekookte ei.