Sugarsnaps zijn frisgroene peulvruchten die je geheel kunt eten. Ze zijn ontstaan uit een kruising tussen erwten en peultjes. Sugarsnaps smaken door de aanwezige erwten ook zoeter dan peultjes, vandaar ook de naam.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelwedges
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
100 gram
Sugarsnaps
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
5 gram
Gemberpuree
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Tip 1: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de teriyakisaus.
Tip 2: Sommige sugarsnaps hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!