Sugarsnaps zijn frisgroene peulvruchten die je geheel kunt eten. Ze zijn ontstaan uit een kruising tussen erwten en peultjes. Sugarsnaps smaken door de aanwezige erwten ook zoeter dan peultjes, vandaar ook de naam.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelwedges
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
5 gram
Gemberpuree
100 gram
Sugarsnaps
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Tip: Sommige sugarsnaps hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!