In de Mexicaanse kruidenmix zit gedroogde chili, jalapeño en gerookte paprika - met het grootste gemak zet jij hiermee een volwaardige tex-mexklassieker op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
70 gram
Maïs in blik
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Geraspte belegen kaas
25 gram
Biologische zure room
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
¼ stuk(s)
Groene peper
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Ui
⅓ pak(ken)
Zwarte bonen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
Tip: Let op: de groene peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder groene peper of houd apart.