Bleekselder heeft een zachte smaak en je kunt zowel de stengel als het blad gebruiken voor het kruiden van soep of bouillon. Je kunt bleekselder ook goed rauw eten, bijvoorbeeld als hapje met een dipsaus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Gemengd gekruid gehakt
(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
⅓ zakje(s)
BBQ-rub
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
1 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat Selderij)
1 stuk(s)
Tomaat
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.