Pecorino is een Italiaanse schapenkaas en lijkt op parmigiano reggiano, maar wordt korter gerijpt en heeft daardoor een zachtere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Verse tagliatelle
175 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
10 gram
Verse krulpeterselie & tijm
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Varkenshaas
4 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Geraspte pecorino DOP
20 gram
Rucola
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
Tip: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Laat de saus wat langer inkoken als het nog te waterig is.
Tip: De varkenshaas mag nog een beetje rosé zijn van binnen.