Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en dus makkelijk in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle rijke smaken op van dit Aziatische eenpansgerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Champignons
1.68 stuk(s)
Lente-ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
100 gram
Kipfilethaasjes
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
75 gram
Gedroogde udonnoedels
5 gram
Cashewstukjes
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de ketjap achterwege. Die kun je altijd na het serveren nog naar smaak toevoegen.