De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Varkenshaas
165 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
20 gram
Slamix van veldsla, rucola en krulandijvie
5 gram
Walnootstukjes
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Varkenshaas is een relatief mager stukje varkensvlees en zit vol vitamine B1, B6 en B12 - zeer geschikt voor een gebalanceerde maaltijd dus!
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Heb je liever meer doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende roomboter zodat hij niet aan de pan blijft kleven.
Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!