De blaadjes van de radijsjes kun je ook eten en zijn zelfs supergezond - spoel goed af, snijd fijn en gebruik als extra garnering.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Nectarine
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
20 gram
Veldsla
1 tl
Mosterd
¾ el
Wittewijnazijn
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je meer van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Voeg eventueel extra boter toe en bak de nectarine niet te lang.