Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma? Een perfecte toets aan dit recept!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Basmatirijst
½ bosje(s)
Lente-ui
¼ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat Tarwe, Gerst, Soja Kan bevatten Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Wil je extra snel zijn? Gebruik dan een waterkoker.
Tip 2: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.