De vegetarische burger heeft niet alleen de bite van vlees, maar ook de essentiële bouwstoffen: eiwitten, ijzer en vitamine B12 - je zult het vlees niet missen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Vegetarische burger
65 gram
Champignons
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Aardappelblokjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Venkel
2.5 gram
Verse bladpeterselie
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
20 gram
Veldsla
⅓ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat Mosterd)
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
50 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1 el
Rodewijnazijn
¾ el
[Plantaardige] boter
Tip: Let op: wanneer de saus afkoelt zal hij nog iets dikker worden. Houd je van een dikkere saus? Laat hem dan nog een paar minuten extra inkoken. Is de saus toch te dik geworden? Voeg dan wat bouillon toe.
Tip: Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de helft van de mayonaise door yoghurt. Zo wordt de salade ook extra fris!
Tip: Door (soms) een stukje vlees te laten liggen, draag je bij aan een beter milieu. Dit gerecht zit vol ijzer, calcium en B-vitaminen - zo krijg je alles binnen wat je nodig hebt, zonder dat er vlees aan te pas komt!