Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pikante chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak, dat je het vlees niet zult missen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat Tarwe)
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Red Leicester
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¾ tl
Gerookt paprikapoeder
½ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de andere groenten.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!