De Waldorfsalade is vernoemd naar het Waldorf-Astoria hotel in New York, waar deze salade meer dan 100 jaar geleden op het menu belandde.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2.5 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat Selderij)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
¼ stuk(s)
Appel
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
25 gram
Blauwekaasblokjes
40 gram
Rucola en veldsla
20 gram
Sultana rozijnen
10 gram
Walnootstukjes
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Liever plakjes? Snijd de komkommer en de appel dan in mooie dunne plakjes. Als je het lekker vindt, kun je de appel ook eerst schillen.
Tip: Bleekselderij zit bomvol calcium en vitamine A en C. Lekker in dit gerecht, in soep, risotto of als snack met een dip. Naast de bleekselderij zit er ook veel vitamine A in de wortel.
Tip: Voeg extra aroma toe aan de walnootstukjes door ze kort mee te roosteren met de broodjes in de oven. Pas wel op dat ze niet verbranden!