'En papillote' is een Franse kooktechniek die letterlijk 'in papier' betekent. Bij deze methode worden ingrediënten in bakpapier of folie gevouwen en daarna gebakken. Hierdoor stoomt het voedsel, waardoor het vocht en veel smaak vasthoudt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Limoen
150 gram
Broccoli
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
15 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout