De Kalamata olijf is een typisch Griekse olijf. De olijf heeft de naam te danken aan de stad Kalamata, wat in het zuiden van Griekenland ligt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
125 gram
Rode kerstomaten
½ stuk(s)
Mini-komkommer
stuk(s)
[Mini-]komkommer
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
15 gram
Kalamata-olijven
1 el
Olijfolie
2 tl
Mosterd
¼ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout