Menu voor feb 10 - 16

Zeeuwse mosselen met spekjes en krieltjes

Zeeuwse mosselen met spekjes en krieltjes

Met venkel en prei

35 minEet mij eerst • Chef's Choice
Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en rozijnen
QUICK & EASY

Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en rozijnen

Met broccoli, pecorino en pijnboompitten

25 minChef's Choice • Familie
Cheeseburger met tomaat en cheddar

Cheeseburger met tomaat en cheddar

Met gebakken aardappeltjes en mayonaise
40 minChef's Choice
Bataatstamppot met oude kaas

Bataatstamppot met oude kaas

Met veldsla, rucola en knapperige pecannoten
25 minCaloriebewust • Veggie • Chef's Choice
Koreaanse biefstukwraps met groenten
QUICK & EASY

Koreaanse biefstukwraps met groenten

Met zoetzure komkommer
25 minCaloriebewust • Eet mij eerst
Farfalle met spinazie-preisaus

Farfalle met spinazie-preisaus

Met groene pesto en rode peper
30 minEet mij eerst • Veggie • Chef's Choice
Visstoof met kokosmelk en limoen

Visstoof met kokosmelk en limoen

Met rijst en verse koriander
30 minEet mij eerst • Caloriebewust • Familie
Aubergine met yoghurt-tahinsaus

Aubergine met yoghurt-tahinsaus

Met tomaat, feta en spiegelei
40 minVeggie • Familie
Aardappel-preisoep met crème fraîche

Aardappel-preisoep met crème fraîche

Met bieslook en zelfgemaakte crostini's
30 minVeggie
Indonesische curry-noedelsoep
QUICK & EASY

Indonesische curry-noedelsoep

Met koriander en pinda's
20 minCaloriebewust • Veggie
Garnalen in venkel-tomatensaus
QUICK & EASY

Garnalen in venkel-tomatensaus

Met parelcouscous en kappertjes
20 minEet mij eerst
Varkenshaas met pistache-tijmkorst
Premium

Varkenshaas met pistache-tijmkorst

Met gekarameliseerde witlof en romige knolselderij-appelpuree
45 min