Menu voor apr 13 - 19

Milde viscurry

Milde viscurry

Gevuld met rijstnoedels en broccoli

40 minCaloriebewust • Eet mij eerst
Kipspiezen met kokosrijst
QUICK & EASY

Kipspiezen met kokosrijst

Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng

25 minEet mij eerst
Verse conchiglie met tomatensaus en spekjes

Verse conchiglie met tomatensaus en spekjes

Met spinazie, rozemarijn en geraspte belegen kaas
35 minCaloriebewust
Bulgur-linzensalade met geitenkaas

Bulgur-linzensalade met geitenkaas

Romig en fris met avocado en citroen
35 minEet mij eerst • Veggie
Snelle linguine met kipgehakt
QUICK & EASY

Snelle linguine met kipgehakt

Met prei en tomaatjes in rode pesto-saus
20 min
Pastei met champignon-kippenragout
Premium

Pastei met champignon-kippenragout

Met ovenfriet en een frisse salade
45 min
Spaanse rijstschotel met garnalen

Spaanse rijstschotel met garnalen

Met olijven, koriander en citroen
40 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Indiase dahl met zoete aardappel

Indiase dahl met zoete aardappel

Met pompoenpittensalsa en kruidig naanbrood
45 minVeggie • Eet mij eerst
Orzo met mini-romatomaten uit de oven

Orzo met mini-romatomaten uit de oven

Met courgette, gruyère en citroen
30 minVeggie • Familie
Peruaanse aardappelsoep met feta

Peruaanse aardappelsoep met feta

Met courgette, cashewnoten en komijn
35 minVeggie
Nasi goreng met spiegelei
QUICK & EASY

Nasi goreng met spiegelei

Met komkommer, limoen, pinda's en koriander
20 minVeggie • Eet mij eerst
Varkenshaas met romige paddenstoelensaus
Premium

Varkenshaas met romige paddenstoelensaus

Met orecchiette en rucola
45 min
Burger met pittige groene peper en piccalilly

Burger met pittige groene peper en piccalilly

Met aardappelpartjes en salade
25 min