Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
Français
FR
Inloggen
Inloggen
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Maaltijdbox
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
Français
FR
Menu voor apr 20 - 26
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Zalmfilet met pasta pesto
Met oventomaatjes en courgette
30 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus
Geserveerd met een kleurige tomatensalade
20 min
Caloriebewust
Premium
Voorgerecht - Groene aspergetips met gerookte forel
Op een bedje van Bulgaarse yoghurt en avocado
30 min
Premium
Hoofdgerecht - Gekonfijte parelhoen met een crème van doperwten
Geserveerd met krieltjes en geglaceerde bospeen
50 min
Schelvisfilet met bieslooksaus
Met aardappeltjes en bospeen uit de oven
45 min
Caloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Courgettesoep met bospaddenstoelenpesto
Geserveerd met gegratineerde speltbaguette
35 min
Veggie
QUICK & EASY
Krieltjessalade met mais en spekjes
Met rode paprika en zoetzure sjalot
25 min
Caloriebewust • Familie
Risotto met buffelmozzarella
Met pruimtomaat, vers basilicum en pecorino
35 min
Veggie • Familie
Zachte aubergine uit de oven
Met granaatappelpitjes, feta en pittenrijst
50 min
Veggie
Parelcouscous met gekleurde peen
Met geroosterde paprika, feta en amandelen
40 min
Veggie • Eet mij eerst
Steak sandwich met gepofte paprika
Met gekaramelliseerde sjalot en blauwe kaas
45 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Noedels met oosters gekruide kippendij
Met roerbakgroenten en rode peper
20 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Romige farfalle met gekruid kipgehakt
Met venkel, spinazie en belegen kaas
25 min
Eet mij eerst
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek