Menu voor apr 27 - mei 03

Mexicaanse gebakken tartaar

Mexicaanse gebakken tartaar

Geserveerd met zelfgemaakte friet en bonensalade

45 minCaloriebewust
Quinoa met gemarineerde feta

Quinoa met gemarineerde feta

met gepofte cherrytomaten en courgette

40 minVeggie
Kipgehaktballetjes in Thaise tomatensaus

Kipgehaktballetjes in Thaise tomatensaus

Met rijst en spinazie
25 minEet mij eerst
Verse ravioli met ricotta en spinazie
QUICK & EASY

Verse ravioli met ricotta en spinazie

In spinazie-tomatensaus
20 minCaloriebewust • Veggie
Curry met kippendij en couscous
QUICK & EASY

Curry met kippendij en couscous

Gegarneerd met frisse yoghurt, munt en amandelen
20 minCaloriebewust
Zelfgemaakte kip cordon bleu
Premium

Zelfgemaakte kip cordon bleu

Geserveerd met regenboogaardappelen en salade met honing-mosterdmayonaise
40 minEet mij eerst
Kapsalon met kipgyros

Kapsalon met kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
40 minFamilie
Shakshuka met geitenkaas

Shakshuka met geitenkaas

Met krulpeterselie en een speltbaguette
35 minVeggie
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus
QUICK & EASY

Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus

Turks streetfood in je eigen keuken
25 minEet mij eerst • Familie
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

Geserveerd met wit platbrood en een ei
30 minVeggie • Familie
Vegetarische lasagne met spinazie

Vegetarische lasagne met spinazie

Met zelfgemaakte roomsaus
45 minVeggie • Eet mij eerst
Ragù van gekonfijte eend
Premium

Ragù van gekonfijte eend

Met linguine en frisse rucolasalade
55 min
Romige parelcouscous met heekfilet

Romige parelcouscous met heekfilet

Met witlof en prei
30 minEet mij eerst