Menu voor sep 28 - okt 04
Gebakken zeebaars met zelfgemaakte salieboter
met prei, champignons en kerrie-aardappelen
45 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous
met zure room, verse dragon en zelfgemaakte soepstengels
30 minCaloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Verse conchiglie met tonijn en pesto
met frisse courgettesaladeQUICK & EASY
Kipfilet in mosterd-roomsaus
met gebakken aardappelen, kastanjechampignons en broccoli25 minEet mij eerst • Familie
Pasta met geroosterde-paprikasaus en halloumi
met courgette en vers basilicumBulgur-linzensalade met geitenkaas
romig en fris met avocado en citroen35 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Veggie
Vergeten groente
Pastinaakcrème met varkensworst
met perenmoes en paarse wortelQUICK & EASY
Nasi Goreng met spiegelei
met komkommer, limoen, pinda's en koriander20 minEet mij eerst • Veggie
QUICK & EASY
Pitabroodjes met rundergehakt en hummus
met frisse tomaat-komkommersalade en verse muntPremium
Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelen-roomsaus
met pastinaakpuree en geroosterde broccoliPremium
Vol-au-vent van vismelange en noordzeegarnalen
met wortel, venkel en champignonsDuitse biefstuk met limoenboter
met spinazie a la crème en krieltjesPittige Thaise kipgehaktsalade
in schuitjes van little gem met zoetzure komkommerGekruide kipdrumsticks met uienjus
met geroosterde broccoli en aardappelenExtra Vlees
Pastinaakcrème met perenmoes en paarse wortel
met een dubbele portie varkenssaucijsVlees als extra
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous en zure room
met soepballetjes als extra