Bestellen
Hoe werkt het?
Recepten
Cadeaubon
NE
FR
Inloggen
Menu voor
okt 19 - 25
Conchiglie in tonijn-pestosaus
met sla en zongedroogde tomaten
30 min
Familie
Risotto met courgette en buffelmozzarella
met bleekselderij en vers basilicum
40 min
Caloriebewust • Veggie
Zoete-aardappelsoep met limoen
met kidneybonen en paprika
40 min
Eet mij eerst • Veggie
QUICK & EASY
Rigatoni met kipfiletblokjes en sperziebonen
met tomatentapenade en Italiaanse kaas
25 min
Eet mij eerst • Familie
Romige spinaziegratin met spiegelei
met gebakken aardappeltjes
40 min
Eet mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY
Parelcouscous met pompoen en feta
met champignons, hazelnoten en dragon
25 min
Caloriebewust • Veggie
Vergeten groente
Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks
met champignons en verse kruiden
50 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Vegetarische spaghetti carbonara
met paddenstoelen en verse krulpeterselie
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Snelle curry met garnalen
met broccolirijst, sperziebonen en paprika
20 min
Eet mij eerst
Premium
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
met zure room, dille en koolrabi-appelsalade
55 min
Premium
Verse pappardelle met gekonfijte kip
met paddenstoelen en pesto-roomsaus
35 min
Vegetarische burger op Italiaanse wijze
met tomatensalsa en gemengde salade
45 min
Veggie
Vogelnestjes in tomatensaus
met pastinaakpuree
50 min
Kabeljauw met venkel-spinaziepuree
met een zachtgekookt ei en botersaus
45 min
Caloriebewust
Vlees als extra
Risotto met courgette en buffelmozzarella
met Brandt&Levie varkensworst als extra
40 min
Extra Vis
Snelle curry met garnalen en broccolirijst
met een dubbele portie garnalen
20 min
Eet mij eerst
Bekijk onze prijzen