Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Sjalot
½ zakje(s)
Groene currykruiden
¼ stuk(s)
Vers citroengras
½ stuk(s)
Wortel
150 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Paksoi
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Hoe meer je de citroengrasstengel breekt hoe meer smaak hij afgeeft.
Tip: Vissaus kan erg overheersend zijn, voeg daarom niet teveel toe en proef de soep voordat je meer toevoegt. Let jij op je zoutinname? Laat de vissaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.