De vegetarische runderpuntjes zijn gemaakt van tarwe en zitten vol ijzer en vitamine B12 - zelfs carnivoren zullen het vlees niet missen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse koriander
100 gram
Gedroogde udonnoedels
10 gram
Gezouten pinda's
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
Émincez ou écrasez l’ail. Râpez le gingembre à la râpe fine. Taillez le citron vert en quartiers. Dans le petit bol, mélangez la sauce asiatique douce, le gomasio, la sauce soja, le gingembre et l’ail. Ajoutez, par personne : 1/2 cc de sucre et le jus d’un quartier de citron vert. Mélangez bien la marinade. Dans le bol, mélangez les émincés végétariens aux 2/3 de la marinade. Réservez et laissez imprégner les saveurs. Dans la casserole, portez une grande quantité d’eau a ébullition pour les nouilles.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Coupez le concombre en deux dans la longueur, puis détaillez-le en rondelles. Coupez la tomate prune en quartiers et l’oignon rouge en fines demi-rondelles. Ciselez finement la coriandre. Dans le saladier, mélangez le concombre, les tomates, l’oignon rouge et la coriandre.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat ze dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Ajoutez les nouilles udon à la casserole d’eau bouillante et faites cuire à couvert 3 à 4 minutes. Ensuite, égouttez-les. Faites chauffer 1/2 cs d’huile de tournesol par personne à feu moyen-vif dans le wok ou la sauteuse. Faites-y sauter les émincés végétariens 2 à 3 minutes. Ajoutez les nouilles udon et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes. Pendant ce temps, concassez grossièrement les cacahuètes et émincez le piment rouge en fines rondelles.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
Ajoutez les nouilles udon et les émincés végétariens au saladier. Mélangez et servez sur les assiettes. Garnissez du reste des quartiers de citron vert et des cacahuètes. N’oubliez pas le reste de marinade et ajoutez-en à votre guise, de même que le piment rouge.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je daar niet zo van? Voeg dan niet teveel in één keer toe.