Deze bami is perfect voor als je wat minder tijd hebt en toch gezond wilt eten. Onze kipleverancier heeft de kippendijfilet alvast voor jou gekruid met 5-kruidenpoeder. Dit Oosterse kruidenmengel bestaat uit kassia of kaneel, kruidnagel, steranijs, venkelzaad en sichuanpeper.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes
225 gram
Groentemix
10 ml
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
75 gram
Noedels
(Bevat Gluten)
1 el
Ketjap manis
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels. Schil de gember en snijd fijn. Snijd of pers de knoflook fijn.
Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de kippendijfilet 6 minuten op middelhoog vuur. Voeg halverwege de gember, knoflook en groentemix toe.
Voeg vervolgens de soja- en ketjapsaus toe. Breng op smaak met peper en zout en bak afgedekt 5 – 7 minuten.
Kook ondertussen de noedels 3 – 4 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en spoel af onder koud water. Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel het gerecht over de borden en breng op smaak met extra ketjap naar smaak