Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt? Daarnaast bespaart dit jou ook nog eens tijd, over een win-winsituatie gesproken!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
200 gram
Aardappelen
150 gram
Pompoenblokjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
40 ml
Rode wijn
(Bevat Sulfiet)
0.17 zakje(s)
Gedroogde tijm
5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten Selderij)
75 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Bloem
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat vitamine A een belangrijke rol speelt in ons vermogen om te kunnen zien in het schemerdonker en goed is voor de gezondheid van je huid, haar en nagels? 200 g pompoen bevat al de helft van de ADH vitamine A.