Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukpuntjes al een dag van te voren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1.25 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
gram
Biefstukpuntjes
100 gram
Biefstukreepjes
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
75 gram
Jasmijnrijst
¼ stuk(s)
Rode peper
125 gram
Kastanjechampignons
100 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1.32 stuk(s)
Lente-ui
½ tl
Suiker
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip:
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden en gezonde spieren door de calciumboost.