Basilicum heb je in verschillende soorten: rood, citroen en Thais. Thais basilicum heeft een anijsachtig aroma en geeft je gerecht een authentiek Aziatische smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Gebroken sperziebonen
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Paksoi
20 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
2.5 gram
Thais basilicum
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
30 ml
Water
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje en de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer sojasaus toevoegen.
Weetje: Paksoi bevat veel foliumzuur. Foliumzuur, ofwel vitamine B11, helpt tegen bloedarmoede en vermoeidheid. Ook spinazie, quinoa, broccoli en zonnebloempitten zijn rijk aan foliumzuur.