Met basilicumcrème en Grana Padano geef je deze burger een Italiaanse draai. Zet je tanden in het knapperige broodje en waan je voor even in Italië. Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rustieke pistolet
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de Grana Padano en meng maar de helft van de extra vierge olijfolie door de tomatensalsa.