Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering is van het Nederlandse koolsla?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
80 gram
Portobello
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
2 stuk(s)
Ei
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter
¼ tl
Mosterd
1.5 el
Extra vierge olijfolie
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
Tip: Naast vette vis is ei één van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Ei is naast vitamine D ook rijk aan vitamine A, B12 en selenium.
Tip: Draai de omelet halverwege voorzichtig om, of dek de pan af met een deksel als hij nog niet helemaal gaar is.