Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui
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Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

In dit gerecht garneer je je broodje met aioli. Wist je dat aioli een samenvoeging is van all en oli? De woorden voor knoflook en olie in het Catalaans!

Allergenen:
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ui

15 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

100 gram

Rode kool, witte kool en wortel

1 stuk(s)

Wit tarwebroodje

⅓ zakje(s)

BBQ-rub

100 gram

Pulled pork

30 gram

Rucola en veldsla

15 gram

Gesneden jalapeño's

25 gram

Aioli

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Wittewijnazijn

50 ml

Zoutarme runderbouillon

1 tl

Extra vierge olijfolie

1.5 el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

[Plantaardige] boter

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Voedingswaarden

Energie (kcal)916 kcal
Energie (kJ)3834 kJ
Vetten67 g
waarvan verzadigd19 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers14 g
Vezels8.7 g
Eiwitten25 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Cuire les oignons rouges
1

Préchauffez le four à 180°C. Coupez l'oignon rouge en rondelles. Faites chauffer 1 cs de beurre par personne à feu moyen-vif dans la poêle et faites-y cuire les oignons 4 à 5 minutes. Préparez le bouillon de bœuf.

Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bak de ui dan in 1/2 el roomboter per persoon en gebruik de helft van de aioli in stap 4 om het broodje mee te garneren.

Préparer la salade
2

Dans le saladier, préparez une vinaigrette en mélangeant, par personne, 1/2 cs de vinaigre de vin blanc, 1 cc d'huile d'olive vierge extra, la mayonnaise, du sel et du poivre. Mélangez-y le chou rouge, blanc et la carotte. Réservez et remuez de temps en temps. Pendant ce temps, enfournez la ciabatta 6 à 8 minutes.

Apprêter
3

Déglacez les oignons avec 1,5 cs de vinaigre balsamique par personne. Ajoutez par personne: 1 cc d'épices pour BBQ et 50 ml de bouillon de bœuf. Laissez réduire encore 5 minutes à feu moyen-vif. Ajoutez le porc effiloché à la poêle avec le jus d'oignon, puis faites réchauffer à feu moyen-vif 1 à 2 minutes en remuant.

Servir
4

Ouvrez la ciabatta. Garnissez-le de salade de chou, de roquette, de mâche et de porc effiloché. Garnissez aussi des jalapeños et d'aïoli. Mélangez le reste de roquette et de mâche à la salade de chou et présentez-la en accompagnement.